B&J

det finns en fördel med att vara sjuk: Glass i stora lass! 
 

sick!

Hejsan idag är man sjuk! Belv det igår efter skolan därför som det aldrig kom upp någon dagens outfit! Blir nog ingen större uppdatering idag på bloggen heller! Jag sover verkligen hela tiden när jag är sjuk! 
 
 
 Men tänkte iaf tipsa er om den här sidan den heter fyndiq.se och här kan man då fynda grejer som ni kanske förstår hehe! Iaf jag tyckte att de hade jättebra erbjudande på hälsa och skönhet! asniktsmasker, parfymer, bodymist, ögonskuggoroch sminkborstar! Så in och kolla! 

Snart!

 
Snart så släpper kappahl denna underklädes kollektionen ska dit och titta om jag kan hitta något för behöver verkligen nya underkläder!  Annars så åker min far till london om någon vecka tror jag vet inte om han vågar köpa underkläder till mig inne på vs! Asså jag är både för och emot victorias secret! Tycker verkligen om deras trosor dom så så sköna och håller bra också! Likadant med deras bh:ar! Sedan detta med att det just är victoria secret och att det är så inne bara för att det är det märket! Asså man kan hitta likadana på hm och lindex! Trosorna ser exat likadana ut! men men nu känner jag att jag bara skriver och inte kommer fram till någonting vi hörs! 

Shopping i veckan!

Fuskpäls: H&M 599 kr //Väska: ??? 
Fick bli en fusk päls på H&M för jag stödjer verkligen inte päls industrin! Tycker det är så fel! Dock ser jackan konstig ut på bilden! Men nu måste jag verkligen sluta köpa vinter jackor har just nu fem stycken! 
 
blå blus från Zara denna kostade 399 kr tror jag eller 499 kr! Denna passar jätte bra nu då den är långärmad!
 
vet faktist inte vart jag har köpt denna heller haha så dåligt av mig! Den blev jätte konstig på bild! Men den är figursydd upptill och sedan så är "kjolen" vid! kommer passa både nu på vintern och till sommaren! 
 
 
Detta var bara några saker om jag köpte visar er mer senare idag! 
 
 

Godmorgon!

Hejsan nu ska jag snart springa iväg till bussen är super taggad på att träffa alla igen och höra hur deras lov har varit! Ska möta Stina nu på bussen vi börjar 20 över 8 med engelska! Älskar verkligen engelska! Kanske för att jag har väldigt lätt för uttalet! och för att jag har varit i usa 3 gånger! 
 
webcam bild förlåt!!!!

Hemma!

Hejsan nu är jag hemma efter några fantastiska dagar i stockholm! Visar er allt jag har köptt imorgon ska smöjra in min ben nu och sedan häng upp alla kläder! Tog precis en dusch ååå jag är så himla trött men ändå taggad på skolan imorgon! Har både både engelska, film och pyskologi imorgon vilket är några av mina favort ämnen! Eller gillar nog nästan alla min ämnen! Fast jag tror även att det är mina underbara lärare som gör ämnena och kurserna så bra! Är evigt tacksam för att jag valde NTI skolan den passar mig så himla bra verkligen! 
 
Fast alltså på psykologin då tar jag verkligen in allt! ÅÅ gud vad jag tycker att det är roligt! Verkligen mitt favvo ämne! Så det gör verkligen inget att vi slutar kvart över fyra på en måndag för att sista ämnet är psykologin så det känns inte ens som att jag är i skolan!