Hej!

Hejsan nu är det höstlov och då har jag all tid i välrden att blogga så tänkte ta tag i bloggen nu igen! Förhoppningsvis går det bättre än förra gången! Måste bara säga att det är så himla skönt med lov! behövde verkligen detta lovet! vaknade i morse av att det åskade och regnad så mysigt och sedan somnade jag bara om hur skönt är inte det? Älskar verkligen att soomna när det regnar ute speciellt när man har sin pojkvän berdvid sig! Dock hade jag inte det inatt för just nu sitter han och skriver högskoleprov så sitter här hemma och håler tummaran för honom! 
 
Idag hade jag tänkt att skriva klart mitt svenska tal! Jag tänkte prata om pälsindustrin och förtryck på djur! Sedan tänkte jag prova att locka håret med min nya plattång som jag fick av sebbe har inte provat den än men den verkar jättebra! Senare ivkäll så kommer min släkt på pappas sida hit och ska fira mig eftersom jag fyllde år i tisdags! 
 
 
har redan tipsat om en sida som heter www.campadre. se men måste bara göra det igen! idag har dom jättebra rea på bland annat jeffrey cambell! så in och kolla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback