podcast!

Sitter just nu och lyssnar på en podcast som Michaela Forni och Dasha Girines podcast som är dem bästa jälva podden jag någonsin lyssnat på! Har även lyssnat på chloe och nickys pod men tycker inte alls om den! Men Michaela och Dashas är helt klart bäst, de snackar kärlek och ungdomen vilket flera sanckar om varje dag sånna som du och jag. De tar upp sånna självklara saker som man behöver höra ibland som man egentligen vet men det är så skönt att höra att någon mer känner likadant eller har haft samma upplevelser nästan! Tänkte att jag skulle lyssna på deras podcast varje morgon på bussen så mysigt och bara höra allt dom de har att berätta! Såg att om några avsnitt så ska de snacka om vad otrogenhet är och vart går gränsen för psykobitch!
 
För visst blir man lite avundsjuk om man ser att ens pojkvän/flickvän snackar väldigt mycket med någonan man känner sig hotade och speciellt när man inte har någon aning om vem denna person är eller vad hen vill. Och visst ska man inte kolla igenom sms men vet själv att jag har gjort det utan att ha tänkt "nu ska vi se vad han gömmer här" Utan mer bara för att man har tråkigt, så var det när jag hittade en sms koversatiton som inte jag var helt nöjd med. Hur konfroterar man sedan personen? "hej jag läste igenom dina sms konversationer och vad fan ska detta betyda?" Sedan så vill man ju inte vara en psykobitch och säg att hen inte får umgås eller smsa med vem hen vill. jaja funderar på att göra en kategori emd tankar vad tycker ni? för jag hör väldigt ofta senast idag att jag tänker och planerar väldigt mycket och att jag har mycket funderingar som jag går och tänker över! 
Något som de också pratade om var rosor och hur mycket de betyder för en tjej! och det gör verkligen det jag vill också få en ros eller en buket med rosor! det är la egentligen inget unik eller nytänkade med det. Men ibland så älskar man bara traditioner? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback