Anders borg jag hoppas att du skämtar med mig!

Idag så gick anders borg ut med att han ville sänka studiebidragen från 1050 som det ligger på nu till 700kr!!! Jag får inte mitt studiebidrag men detta är ju helt sjukt!!! Visst ska vi vara tacksam för att vi får studiebidrag här i sverige och vissa får ingenting! Men hans argument till varför är ju självklart för att sverige ska tjäna pengar men han menar på att vi studenter ska hitta jobb för nu är det så att man får tjäna mer i månaden än vad man kunde göra innan!!
 
Men Anders Borg jag ahr en fråga till dig! Hur lätt tror du att det är för en 16/17 åring att hitta jobb??? Det finns väldigt få jobb för ungdomar! Är man inte 18 så är det även dyrare att försökras (tror jag) därför vill inte folk anställa ungdomar! Hur många företag vill egentligen anställa ungdomar? inte så många tror jag, visst finns det företag men de är få!
 
Jag undrar även hur du har tänkt att detta ska gå ihop med all de miljontals läxor vi får! tror att jag läste någonstans att om vi inte skulle ha läxor så hade vi behövt gå två timmar extra i skolan! För så mycket tid tar våra läxor! Om du nu menar på att jag ska skaffa jobb när hade du tänkt att jag ska kunna plugga också!! Ni har hjöt betygskreterierna till så att de är löjligt höga och näst intill omöjliga nu vill ni att vi ska skaffa jobb så att vi får mindre tid till att plugga till era alldels för höga betygskrav! Hur fan går det ihop!!!!?????????
 
 Hela artikeln hittar ni här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5789776
 
 

Kommentarer
Aida säger:

Men alltså, det där gäller ju inte dig. Det gäller för "riktiga" studenter som pluggar på Universitet.

2014-02-22 | 09:07:18
Bloggadress: http://www.aidalazarian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback