Hej!

Hejsan hur är det med er? Hoppas att ni mår bra! Jag och min bror märkte precis att vårt internet här hemma har gått sönder eller något liknande och våran pappa kommer hem på måndag! Vet inte om jag ska gråta eller skratta eller inget av det hehe. Jag har ju iallafall mobilen som jag kan internetdela med vilket är ett stort plus! 
 
Idag efter skolan så åkte Hanna med mig hem och vi käkade pannkakor och myste hon åkte sedan vid 6 igen! Så när jag skulle ut och ta outfitbilder så var det förmörkt och bilderna blev väldigt dåliga! Så det blir tyvärr inga dagens idag sorry... Jag lovar att fixa imorgon och jag lovar att fota när det är ljust ute ska inte göra om samma misstag igen hehe!
 
Men som det ser ut just nu så kanske jag ska med sebbe på hans bal! Kan inte fatta att min pojkvän tar studenten! Jag tänkte iallafall sy min egna balklänning med min farmor. Sydde min balklänning som jag hade i nian! Så det ska bli jättespännande om jag får sy min egna igen! Dock tänkte jag ha annat tyg och färg. Dock vet jag inte vilken färg jag ska ha har ni några tips? Eller tips på balklänningar så länka dem!
Så här såg jag ut i nian! En väldigt dålig bild dock men mamam tog den så skyller på henne och gammal kamera hehe!
 

Kommentarer
Olympia Thurfjell säger:

Vilken fin bild!

2014-02-27 | 20:34:08
Bloggadress: http://lympan.blogg.se/
LYFTMER säger:

Fin bild, va duktigt att sy din egen klänning! :D

2014-02-28 | 00:57:29
Bloggadress: http://Lyftmer.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback