Nej jag är inte sur!

 jacka: monki Byxkor:Hm skor: Nilssons Linne.Hm solglasögon: Ray ban
 
Ser väldigt sur ut på bilderna men det är bara för att solen lös mig rak i ögonen! Ska inte klaga på det dock för nu känns det verkligen vårigt ute. klockan är just nu hlav sex och det är fortfrande ljust ute hur UNDERBART är inte det? Är väldigt shopping sugen just nu det kliar typ i mina fingrar! Asså detta är verkligen ehmskt men om inte jag har köprt något på ett tag så får jag verkligen panik jag mår dåligt och det ända jag kan tänka på är kläder och hur mycket jag måste köpa något! uussh riktigt hemskt är det! Känner mig verkligen bortskämd och som en dålig människa. 

Hej igen!

Nu så fungerar internet och ja då är jag tillbaka! Hoppas att allt är bra med er! Vet inte riktigt ad jag ska skriva hehe. Men idag är det tisdag vilket betyder en ganka chill dag för min del och imorgon har jag bara halvdag vilket jag är evigt tacksam för! Min bror ligger just nu i rumet bredvid och sover för han har studiedag idag vilket jag inte hade tackat nej till! Nu ska jag börja ta på mig och sedan bege mig mot skolan! Hoppas att ni har det fint!
älskar denna hat! Vill ha den hela tiden dock är den förstor och blåser det så blåser dne bort och göteborg är den blåsigaste staden jag känner till! 

Vasaloppet!

Hejsan nu har jag fått mobilnät vilket är väldigt najs! Så nu kan jag internetdela igen! Pappa kommer hem ikväll så vi får förmodligen fixat internet imorgon och då lovar jag att blogga igen! Ska ta outfit bilder idag tror jag så jag kan lägga upp på måndag! Hoppas ni förstår varför uppdateringen är så dåliga just nu!

Tittar iallafall nu på Vasaloppet!😊

Dagens!

Allt är från HM förutom skorna för de är ifrån Primeboots! Eller märket heter så! Ja detta belv dagens slappt men snyggt. Vet inte vad jag ska göra idag men vi får se!