Angående livet!

Allt är grått och så tätt inpå. Väggarna kommer närmare, jag vill härifrån försöker andas men får ingen luft. Allt kommer närmare jag är instängd, jag är fängslad. Jag är fängslad i mina livsrutiner och inget ljus kommer från andra sidan där är det mörkt och allt jag ser är pennor och böcker. Jag känner ingen glädje utan mest ångest och sorg. Något behöver hända vad som stort eller litet spelar ingen roll men nu! Innan mina livsrutiner gör så att jag går itur.  Så instängd fängslad och begränsad det är jag. 

 

 

Inget att se fram emot, inget att längta efter det enda jag ser är att jag lämnar ljuset för att fortsätta in i mörkret. Så dystert men jag kan inte vända tillbaka det går inte. Vad gör man när man inte har något att längta efter? Studenten, visst men det är så långt kvar det går inte att längta efter även om jag ser en glad Johanna med en xide i handen och ett leende på läpparna. Men det är för långt kvar. Vägen dit är den mörkaste jag sett och just nu kan ingen göra den ljus inte ens jag. De andra får saker serverade på ett silverfat men här sitter jag och käkar min mat i mitt spruckna porslin. 

 

Ja vet inte vad jag ska säga om texterna ovan mer än att de beskriver exat vad jag känner just nu! ush jag vet att man inte ska klaga när man har familj, hund och pojkvän. Men inget av det hjälper nu i skrivande stund då ingen vet eller förstår. Det ända de kan och säger är kämpa du är duktig det löser sig. Visst det löser sig och jag kämpar men jag är trött på att kämpa och vem är det som får lösa allt jo jag! Jag behöver något att se fram emot även om det är en liten skit grej som att äta på min favorit resturang eller gå ut eller bowla vad som men jag orkar inte med detta liv längre det måste ske något. Det har gått aldels för många dagar där det ser likadant ut. dagarna och timmarna bara går. Jag kämpar mig igenom dom. ussh det läskigaste är att senast igår så var jag på halkan och fick en sjuk adrenalinkick av det och det var så sjukt kul men idag är det som bortblåst och jag kan inte hitta glädjen i det längre! Vad är det som händer med mig? 


Tisdag!

Hej hej sitter på historia lektionen och har inget att göra hehe😁 iaf har suttit och kollat på massa fina kläder från asos! Ush vill beställa hem allt dock har jag bara hittat sommar kläder! Vill ha sommar sol och värme nu tack! Älskar modet på våren!!! Längtar så mycket!! Idag går jag till halv 5 typ men tror ändå det blir en helt ok dag! Funderar på att beställa hem ett par solglasögon och ett par shorts iaf! Ska antagligen beställa balklänning ikväll också👍 jaja ha det fint vi hörs!Fredag!

Hej hej nu var det ett tag sedan sist! Idag har jag sovit, gått en långpromenad med hunden och letat resor till Berlin! Tycker verkligen att Berlin verkar som en häftig stad! Först så ville jag åka till London på en weekend men nu lockar Berlin mer! Känns som att de första har varit i London och att man bara ska åka dig för att ha varit där! Det finns säkert massa saker att göra och se där med! Men det känns som att det inte är så
Många som varit i Berlin än och det skulle vara nice att åka dit innan det blir värsta inne! 

Allt började med att vi fick hem en katalog om bussresor i Europa! Jag bläddrade och kom till ett uppslag med häftiga bilder och undrade vilken stad det var och så stod det Berlin! Innan har inte Tyskland lockat mig alls men ju mer jag läser om det desto mer lockar det!

Någon av er som varit i Berlin och kan ge lite tips på vart man ska bo, shoppa, göra osv?
Bilder från Berlin är tagna från Google!

Work!

Hej hej just nu jobbar jag! Eller aa inte just i skrivande stund! Men jobbar på Scandinavium då det är Disney on ice så det blir en heldag här började 09:30 imorse och vet inte när jag slutar men lär nog bli vid åtta, nio tiden! Sedan måste jag hem och plugga eller sova får se hur trött jag är! Har rejält ont i fötterna nu iaf så lutar mer åt att sova! Jaja ska nog snart återgå till jobbet! See u!😊
Jag i mina snygga byxor😁

hej där!

Hejsan vill inte ens veta hur mpnga månader sedan det var jag bloggade! Men som vanligt så kom skolan emellan.... Tänkte inte börja blogga aktivt nu mer bara skriva av mig. Det är mycket som har hänt i mitt liv jag har fyllt 18, fått hund och aa sedan var det kanske inte så mycket mer. Har gått två dagar i skolan sedan vinterlovet slutade och känner mig redan helt utmattad och stressad. Jag har kommit fram till att jag hatar skolan så himla mycket och att den är så sjukt orättvis så jag vill börja gråta. Kanske inte orättvis mot mig men orättvis mot så många andra. Så många framtidsdrömmar som krossas pga skolan, så många tårar som runnit över uppgifter och prov, så många barn som är stressad och mår dåligt! Ska det verkligen behöva vara såhär? 
 
Känner verkligen att vår terminen kommer bli en sådan jävla plåga att jag vill gräva ner mig i min säng och gråta! Vet att man inte ska ta ut ångest, stress och negativitet iförväg men som min kompis sa det är ett faktum! Man kan ju bara tänka tillbaka på tvåan hur stressad man var då eller om man har hört andra treo tex min pojkvän och de föra treorna på min skola fan vad stressade de var!! känner samma sak. Gymnasie arbetet vill jag inte ens tala om. 
 
jaja det finns ju posetiva saker som händer i livet just nu också tex min fina familj, vänner och det finaste jag har min fantastiska pojkvän. Sedan håller jag på att köra bil och ta körkort vilket är super kul men även det tar tid. Sedan har jag mina framtids drömmar som gör de flsta dagarna bättre. Jag vill verkligen blogga, ta fina bilder och vara aktiv men jag vet att det inte är någon ide att börja nu då det är för mycket runt omkring. Men efter att jag har tagit körkort, skolan har lugnat ner sig då vill jag verkligen satsa på bloggen!