hej där!

Hejsan vill inte ens veta hur mpnga månader sedan det var jag bloggade! Men som vanligt så kom skolan emellan.... Tänkte inte börja blogga aktivt nu mer bara skriva av mig. Det är mycket som har hänt i mitt liv jag har fyllt 18, fått hund och aa sedan var det kanske inte så mycket mer. Har gått två dagar i skolan sedan vinterlovet slutade och känner mig redan helt utmattad och stressad. Jag har kommit fram till att jag hatar skolan så himla mycket och att den är så sjukt orättvis så jag vill börja gråta. Kanske inte orättvis mot mig men orättvis mot så många andra. Så många framtidsdrömmar som krossas pga skolan, så många tårar som runnit över uppgifter och prov, så många barn som är stressad och mår dåligt! Ska det verkligen behöva vara såhär? 
 
Känner verkligen att vår terminen kommer bli en sådan jävla plåga att jag vill gräva ner mig i min säng och gråta! Vet att man inte ska ta ut ångest, stress och negativitet iförväg men som min kompis sa det är ett faktum! Man kan ju bara tänka tillbaka på tvåan hur stressad man var då eller om man har hört andra treo tex min pojkvän och de föra treorna på min skola fan vad stressade de var!! känner samma sak. Gymnasie arbetet vill jag inte ens tala om. 
 
jaja det finns ju posetiva saker som händer i livet just nu också tex min fina familj, vänner och det finaste jag har min fantastiska pojkvän. Sedan håller jag på att köra bil och ta körkort vilket är super kul men även det tar tid. Sedan har jag mina framtids drömmar som gör de flsta dagarna bättre. Jag vill verkligen blogga, ta fina bilder och vara aktiv men jag vet att det inte är någon ide att börja nu då det är för mycket runt omkring. Men efter att jag har tagit körkort, skolan har lugnat ner sig då vill jag verkligen satsa på bloggen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback