Godmorgon

Morgonen började väldigt lugnt med en liten promenad med Leon! När vi kom tillbaka så hämtade jag tidningen och gjorde kaffe, ägg röra och en macka som jag ätit nu i vårt uterum! 

Jag har fortfarande lite kaffe kvar som jag tänkte dricka upp för att sedan ta på mig shorts och sätta mig i solstolen tills jag börjar jobba idag! Jobbar till klockan 11 ikväll så behöver en lugn förmiddag känner jag😊


Just nu i uterummet

New in

Hej på er hoppas att ni har haft en bra midsommar! Min var rätt regnig men mysig! Jag, far, mor och Sebastian åkte upp till min mormor och morfar i Örebro. Där tillsammans med mera släktingar åt vi god mat och minglade runt!

Så hela helgen har vi spenderat där upp och en liten summering av helgen är cykelturer, fika, mat och fina människor. 

Innan vi åkte hem idag så gick jag och mamma in på lager 157 eftersom jag hade sett på deras hemsida att de hade jeanskjolar! Dock blev det ingen kjol för min del utan ist kom jag hem med ett par skor och en klänning (se bild nedan)Både klänning och skorna kostade 150kr styck! Ett riktigt kap tycker jag :)


Torsdag eller fredag?

Hej hej! 

Just nu sitter jag vid köksbordet med paddan och kollar white collar! Har fastnat för den serien just nu! För 6 dagar sedan tog Jah studenten och mina dagar har spenderats i solen tillsammans med paddan och netflix :) 

Den 23 börjar jag jobba och ska göra det i 8 veckor vilket ska bli kul men även lite ansträngande då jag kommer jobba endel helger. 

Imon så åker jag och Sebbe på en weekend! Jag är mer än taggad och glad över detta ska bli skönt att komma iväg och bara spendera tid tillsammans😊


En lycklig och halv dragen Johanna