New


Är kär i min nya väska och min nya parfym! Älskar att de matchar varandra i färg också haha! Nä men nu när jag inge går i skolan längre och behöver släpa på en dator så behöver jag inte lika stor väska så denna kändes perfekt! Den kostar 799 men jag har personalrabbat just nu på Åhléns så fick den lite billigare😎👏🏼

Lördagsmorgon

Hej på er! Idag tog jag sovmorgon till 10 minns inte när jag sov så länge sist! Har hunnit med frukost och promenad med Leon. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och väntar på att min mor ska komma hem så vi kan åka till Åhléns! 

Igår kväll åkte jag till gymmet och sprang 5.5km vilket för mig är rätt långt! Jag duschade och bastade där asså så härligt! När jag kom hem stod maten uppdukad på bordet! Sådan himla härlig fredag!😄Blev överraskad!

Hej! Hur är läget? Igår så hände något historiker i mitt liv jag lockade nämligen håret! Asså wow vet inte senast jag tog mot tid till att göra det! Måste varit för ca 1-2 år sedan! Jag har rätt långt och tjockt hår så det tar tid att locka! Jag brukar inte lägga så mycket tid på håret men igår hände det iaf! Lockarna sitter idag också vilket gör mig himl glad! Får kanske fixa till dom lite innan jag åker till torget för att köpa hörlurar och laddare till min iPhone! Inte världens roligaste grej att lägga pengar på men det är min bror som slarvat bort så då får faktist han betala :)

Ser ni Föresten min nya jacka? den är från lager 157

Värdelös


Vet att jag är super dålig på att blogga men nu i veckan har jag typ inget jobb så förhoppningsvis så blir det mer tid till bloggen! Men asså förlåt!!!