Godkväll

Hej sitter just nu och kolar GOT som är en sån himla bra serie måste jag säga. Idag åkte jag först till sisjön med leon och gick en slinga på 3 km efter det åkte jag hem och käkade lite för att sedan ta mig till gymmet och köra mitt första gymmpass på flera år! Det känndes och känns så otroligt skönt i kroppen. Efteråt var jag helt slut så gick hem och sökte några jobb. Imogon ska jag åka till stan tror jag och köpa nytt puder då jag var så himla klantig och råkade tappa mitt puder i kolvet så det gick sönder. Så har ni några bra tips på puder så komentera. Vill dock inte har några från MAC då de testar på djur. 
 
I Lördags så gjorde jag och stina hemmagjord sushi vilket var så otroligt gott och rätt enkelt faktist. Om du gillar sushi så måste du prova att göra hemmagjord det är nästan ännu godare. Vi gjorde bara maki och några california. Men det blev rätt mycket sushi så det räckte. Nästa gång tänkte jag prova att göra laxsushi. Jag trodde att det skulle bli rätt dyrt men det var faktist inte det och vi har så man kan göra en hel till sats. Men det du behöver är sushi ris jag köpte mitt på ica, sedan behöver du noribald som är alger, sedan fyllning vi körde på krabbpinnar, avokado, gurka och lite majonäs.
 
Det jobbigaste var riset då man ska skölja det nogrant och sedan stod det på risförpackningen att de skulle stå i kallt vatten i 20 minuter. Att rulla sushin var ju också lite kenpigt i början men sedan fick vi till det :) Vi tog lite insperation från tv4 där de hade sushi skola länkar klippet nedan. 
 
 
I början babblar de mest om riset och dom kör ju ris från grunden så det kan man hoppa över om man vill :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback