Godmorgon

 
Hej hej hoppas allt är bra med er! Sitter just nu i köket och väntar på att mitt ägg ska koka klart. Asså ägg på morgonen har blivit standard för mig nu även kaffe. Detta vill säga om jag inte ska iväg någonstans och vaknar i tid. kaffe är jag änsålänge inte beroende av vilket är himla tur jag vill verkligen inte bli beroende av något (vilket är svårt, nästan omöjligt) När man talar om beroende så har jag även bestämt mg för att ha en vitmånad eller flera vi får se. Jag är inte beroende av alkohol så ni inte tar detta fel nu. Häromdagen så tänkte jag att men jag dricker inte mycket alkohol nästan inget. Men så börjar man tänka, ett glas på fredag eller lördag ibland både och. Tjejerna ville träffas imorgon och dricka ett glas vin. Det är det där enda glaset som blir vldigt många tillslut. Speciellt under sommaren. Så nu gör jag ett litet uppehåll med Alkoholen. 
 
Sebbe sov över här inatt så vi kolade fotbollen igår och nu innan frukosten följde jag sebastian till bussen och vi tog med oss lejon. Tror faktist inte jag har visat honom här i bloggen så får skriva ett litet inlägg om krabaten. Nu tänkte jag tipsa om en skit snygg jacka som bara kostar 500kr. 
 
Asså vilken ska jag köpa??? Älsar den blåa men har så mycket blått i min garderob. Svart kan man matcha till allt men känner att det kanske är lite tråkigt. Grönt har jag ingen men det kan bli en svår färg att matcha till allt annat? Funderar nog på att köpa den gröna då jag inte har någon grön jacka i min garderob. jackorna hittar ni på lager 157 för endast 500kr vilket jag tycker är ett riktigt kap. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback