Hello!

Hejsan skpade previs en blogg i på en annan bloggportal för att få en nystart men sedan såg jag att det finns en del trogna läsare kvar här och att jag hade endel poäng här på blogg.se så tänkte att jag kanske dubbelbloggar ett tag så får vi se vilken jag väljer att använda sedan. tänkte typ att alla inlägg jag skriver här kopierar jag och lägger upp på andra bloggen också. 
 
Idag har jag inga bilder och imorgon jobbar jag från 08-17 så lär inte bli några bilder då heller heheh! Känns otroligt bra att "ny starta" med inga bilder ;)
 
Ni kanske undrar vad jag gör nuförtiden när jag inte pluggar längre, Då ska jag berätta för er att jag är timvikarie på Åhléns och även på mitt sommar jobb. Sedan jobbar jag ju i kiosk på Ullevi och Scandinavium. Så under dagarna söker jag jobb, kollar netflix och dricker för mycket kaffe. Så eftersom jag nu har massa dötid tänkte jag att en blogg kunde bli ett fint tidsfördriv. Änsålänge har jag faktist jobbat 3 dagar i veckan om man räknar bort ullevi och scandinavium. Så jobbar nästan halvtid. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback