Tidsfördriv

Som jag nämde i förra inlägget så har jag nu väldigt mycket dötid så min kära far erbjöd sig att köpa ett gymkort till mig vilket jag inte tackar nej till. Senast jag tränade var för ca 2 år sedan! Visst jag har tränat någon gång då och då men inte regelbundet. oftast började jag träna och det känndes bra men sedan blev det för mycket i skolan och då blev träningen bort prioriterad. Men nu när en inte har något plugg så finns det inte riktigt några ursäkter eller vad säger ni? 
 
Jag vill verkligen inte träna för att gå ner i vikt. Utan mer för att mina knän har pajat helt (antagligen för att jag står upp mycket när jag jobbar) Sedan så vill jag få bra kondition och inom två år springa ett halv marathon i Frankrike. Så där är typ mina mål med träningen. vet ej om jag kommer lyckas med det andra men man kan ju alltid drömma ;) Men mina knän måste jag ta tag i! Har fått ett tränigsprogram av min sjukgymnast. 
 
Jag tänker börja träna på friskis och svettis! Jag provade på Nordic lite förra året men asså NEJ! Förlåt alla er som tränar där och tycker det är jättebra men jag sätter aldrig min fot där igen. kan berräta mer om min första upplevelse där i ett annat inlägg men en av anledningarna är för att ett årskort som kostar 5000 är för dyrt. Även om min pappa ska betala och pris inte spelar någon roll tänker jag inte sötta ett företag som tar 5000 för ett årskort. Nordic har så många kort när man kollar på deras hemsida så man blir trött. ex "här är ett kort där du kan träna på alla gym i ett år men inte träna pass" ett annat ex är "Här är ett kort där du får träna alla pass men bara på ett gym" Asså ärligttalat NOO. 
 
På Friskis är det raka puckar. Här är ett årskort där du får träna på alla gym och du får gå på alla pass en off fucking story.
 
 
Är är en bild från Halv marathoonen i frankrike man springer bland vingårdar och det ska vara riktigt fina utsikter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback