när man vet varför man går på jorden!

Nu tror jag att jag vet varför just jag kom till. Jag har alltid varit olik ifrån alla andra jag föddes med mitt röda koppar hår som jag än inte sett någon ha. Jag varit utstött som mång andra, aldrig riktigt fått vara med när jag var mindre har fått kämpa med kompisar detta har gjort mig tusen gånger starkare idag och jag är tacksam för alla mobbare som finns där ute alla som har försökt att trycka ner mig. Visst ni kanske stampade ner mitt för i marken så att ingen såg mig men idag är jag en blomma som har växit sig stark och blommar nästan hela året om. 
 
Jag tror inte att jag kom till världen för att vara som alla andra eller se ut som dom elelr klä sig som dom. Jag kom hit för att vissa andra att det är okej att vara natrulig, konstig och inte göra som alla andra. Idag känner jag mig som starkast jag har ett bra självförtroende och det är faktist inte mycket som kan trycka ner mig idag. Inte så att jag tycker att jag är snyggaste eller bäst. Mer att jag vet vart jag har mig själv och mina värderingar i livet och att jag faktist inte är värd minre än andra bara för att några kanske tycker att jag ser konstig ut. 
 
Jag tror att kom hit för att förändra. Inte som någon världshjälte som nelson mandela ingen som det kommer stå i tidningarna om men jag kom ändå hit för att förändra så mycket jag bara kan. Jag tror även att jag kom hit för att hjälpa människor. Något av mina dröm jobb är att bli psykolog jag älskar att lyssna på andra och försöka att hjälpa dom med sina problem. Att se en människa glad det är verkligen något av det bästa som finns tycker jag. Att höra någon säga att de inte kan eller är dåliga är bland det värsta jag vet för alla kan bara man tror på sig själv och detta är faktist sant. Jag var en av de i skolan som inte tyckte att jag kunde någonting men idag när jag faktist tror på mig själv så kan jag. 
 
Jag tror att jag har kommit hit för att farmför allt vissa tjejer att det är okej att var kort,lång,smal,mullig, tjock. Jag tror att det är mest tjejer idag som mår dåligt över hur de ser ut och vad andra ska tycka om dom. rätta mig om jag har fel men det känns som att killar klara sig bättre på den fronten. Så jag tror att jag har kommit hit för att hjälpa så många jag bara kan att känna sig självsäkra hur de äns er ut eller vad denu har på sig. Det är helt OKEJ! 
 
Jag själv är ingen brud som tar skit från någon jag säger rätt mycket vad jag tycker och tänker. Jag tänker inte bli någon kompia utav alla andra tjerj i sverige och ivärlden jag tänker bli the ONE and ONLY Johanna Tern!
 
 

Att jag har tillfört något!?

Jag är endast 17 år och inte kan väl jag tillföra något till välrden eller till de äldre? Men tydligen så har jag det dock inte detta året men för ett par år sedan. Detta fick jag höra av min mor igår och blev så himla glad. När jag var lite mindre och detta kommer jag ihåg så sa jag hela tiden skit samma. Detta var bara en grej jag sa för att de flesta andra gjorde det (fall för grupp tryck:p). Men min mormor tyckte tydligen att detvar så avslappnat att jag sa till henne skit samma. Jag sa det inte bara en gång utan flera. Så även hon började tänka när hon var stressad eller när det inte riktigt gick hennes väg så tänkte hon för sig själv skit samma! Hon lärde det till en av hennes kompisar som var ett nervvrak! Det känns så otroligt bra att jag har tillfört någonting till min kära mormor!